"Discover the beauty of Morocco"

Testimonials

If you want to share your experiences…


 

Have you ever travelled with us? Do you have an opinion? Please share it here with us and with other travellers. Thanks a lot.

(Please note: if you have a question or you experienced any problems, please let us know via e-mail.)
Kovács Noémi
Trip Date: 2019.June
22 July 2019
Június elején mi is 12 csodálatos napot töltöttünk el Marokkóban. Felejthetetlen élmény volt, minden nap tudtak valami újat mutatni, hihetetlen volt, sivagtol kezdve a hegyeken át a óceánig. Nagyon profin megvolt minden szervezve, oda figyeltek a részletekre, az adót régió stílusanak megfelelő szállásunk volt, egyik szebb és érdekesebb volt a másiknál a vendég szeretetéről nem is beszélve. Túra vezető kedves oda figyelő és emelet a lexikális tudása is nagy az utazás alatt rengeteg érdekeséget tudtunk meg az országról, élvezettel hallgatuk.
Nagyon pozitív volt az utazás hihetetlen mennyire sokszínű ez az ország és örülünk hogy 12 napig a részesei lehetünk.
Bátran merem ajánlani mindenkinek aki egy csodálatos élményben szeretne részt venni.

H.Zsuzsa
Trip Date: 2019.July
22 July 2019
Mindössze egy hetet tudtunk kiszakítani a nyárból és a legjobb választás volt a Happy Morocco-t választani. Móni a szervező, az idegenvezető, a sofőrök, a házigazdák, mindenki pontos kedves, felkészült volt, nagyon jól éreztük magunkat velük, Laci egymaga egy csúcs. A szállások szuperek voltak, a túrák tartalmasak - a két család összes gyereke élvezte és bírta - és bár az ország vitathatatlanul önmagában is csodás, az élményeket csak fokozta az iroda helyismerete, a szervezés profizmusa és az a szokatlan barátságosság, ami az utazás első percétől az utolsóig kísért bennünket. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek az irodát

Maul Márta
Trip Date: 2019.Jan
18 Febr 2019
60 +-os 6 nő úgy döntött, Marokkóba utazunk, saját magunk szervezésében. Repülőjegyet és szállást foglaltunk, majd megkezdtük a programunk szervezését. Szerencsére rátaláltam a Happymorocco oldalára és Mónira, Mi 4 napot és éjszakát töltöttünk Marrakesben, ebből 3 napot Móni szervezett le. Az első napon helyi kísérőt kértünk a városnézéshez, a második napon Atlasz túrán vettünk részt, a következő napon pedig Essaouirában voltunk. Mindegyik napon profi segítőink és nagyon nyugodt, szuperül vezető sofőrünk volt. Móni mindenben a segítségünkre volt, szinte azonnal reagált minden e-mailben feltett kérdésünkre. (Akik nem foglaltak előre kísérőt, gépkocsit, azok jóval drágábban jutottak el az úti céljukhoz.) Csekély angol tudásunk sem volt akadály, kísérőinkkel ettől függetlenül nagyon jól tudtunk kommunikálni. Csak ajánlani tudom őket!!!!

Még annyit: Marokkóban mi mindig biztonságban éreztük magunkat, semmiféle atrocitás nem ért minket, a szegénység ellenére kedvesek az emberek, ha a vendég is úgy viszonyul hozzájuk. Mindenki meg akar élni, ennek érdekében mindent megpróbálnak, jó kereskedők, jó vendéglátók, és nagyon jól kommunikálnak!!!! Gyönyörű épületeket, múzeumot láttunk, és olyan négy sávos úton mentünk az Atlanti-óceánig, amit össze sem tudtunk hasonlítani a mi 6-os főutunkkal. Mint ahogy a repülőtér, a vasútállomás épületét is megirigyeltük, hogy Istenem, nálunk mikor lesz ilyen!!! Szóval mi pozitív élményekkel és jó sok napsütéssel feltöltekezve indultunk haza!

Deb & Scott Daniels
Trip Date: 2017.March
02 Jan 2018
Lahcen Massri of Happy Morocco Tours was our personal guide for a fabulous week in southern Morocco. He took us across the High Atlas Mountains to the Sahara and then across Morocco all the way to Essaouira. During our time together, my husband Scott and I had long conversations with Lahcen and learned much from him about his country's culture and history. Lahcen is well educated, fluent in several languages, very entertaining, and a lot of fun. He has years of experience as a guide and is as equally at home in Morocco's cities as he is in its remote and wild countryside. On a practical level, he is a wonderful driver and knows all the best places to stop for a break and a nos nos. In sum, Lahcen is the perfect guide and a really great guy. If you trust Happy Morocco Tours with your vacation, you will have a memorable and wonderful time.

Meszlényiné Lacó Lilla
Trip Date: 2017.Nov
17 Dec 2017
Férjemmel november végén 3 napot töltöttünk Marrakeshben. Hogy a legtöbbet hozzuk ki a rövid ottlétünkből, fontosnak tartottam -és egyben biztonságot is adott-, hogy a kiválasztott kirándulásunkat még itthonról leszervezzem. A Happy Morocco Tours oldalára találván Mónival felvettem a kapcsolatot, ő sok-sok kérdésemre mindig részletes választ adott 1 napon belül és Essaouira-i kirándulásunkat is tökéletesen leszervezte, köszönet érte! Csak ajánlani tudom őket! Azóta újra Mónihoz fordultunk segítségért, egy új utazás megszervezésének ügyében .

Kálmán , Budapest
Trip Date: 2017.Jan
03 Nov 2017
Október végén 10 csodálatos napot töltöttünk 6 fős csapatunkkal Marokkóban. Bejártuk a fontosabb nagy városokat és a magas Atlaszon is átkeltünk hogy megcsodáljuk az 1000 kasbahk vidékét. Mondhatom nem csalódtunk semmiben. A programok és a szervezés is profi volt. Jó szállások kényelmes autó és megbízható sofőr. Vezetőnk Lahcen nagy tudással bír hazájáról , mindig pontos és érdekes információkat kaptunk tőle az utazás alatt. Magyar utas társaimnak kifejezetten ajánlom hogy kérjék őt vezetőnek , nagyon jól beszél magyarul.
Még egyszer köszönjük Móni és Lahcen. / Happy Moroco Tours /

Beatrix
Trip Date: 2017.Jan
30 Oct 2017
In October 2017 we visited 14 days Morocco.

It was a private trip to four, with tour guide and driver. With Moni, from "Happy morocco Tours" we have prepared the tour.
Very nice and professionell was the mail contact and all answers came quickly.
Our trip took us to important sights and our tour guide, who spoke German well, told us a lot about his country. We passed through the Rif Mountains, the middle and high Atlas,to the edge of the desert.

In the big cities, we had local tour guides and have learned a lot about the culture and history of the country.
It was a great trip to Morocco and we would go back with "Happy morocco Tours".

Thanks again for this experience.

Faisal Motiwala, Canada
Trip Date: 2016.Augu
03 Nov 2016
We had so much fun with Happy Morocco Tours. Would definitely recommend it to our friends.
Fell in love with Moroccans and their warmth. A very very memorable trip, indeed.
Our guide and the driver were very efficient and gave us their best.
Visited many cities and had unique experiences, Sahara desert being one of the best.

Simon László
Trip Date: 2016.March
18 Oct 2016
2016. március elején utaztunk Marokkóba. Az utolsó előtti pillanatban találtam rá a Felelősségteljes Utazás oldalán a Happy Morocco Tours ajánlatára. Egy héttel az utazásunk előtt felvázolva a programot, mindent sikerült leszervezniük és elintézniük. Mint utóbb kiderült pl. Rabatban a 12. guide vállalta el a városnézős túrát, de ez csak azt jelenti, hogy mennyire kitartóan próbáltak segíteni nekünk!

Az utazást (szállást és repjegyeket) magunk intéztük, de mivel még nem voltunk soha, így jobbnak éreztük, ha van valaki, akihez fordulhatunk, ha bármi probléma adódna. És természetesen sokkal jobb volt így, hogy kaptunk útbaigazítást, információt is.

Ez az egy hét egy csodás utazás volt számunkra Afrika ezerarcú Marokkójában és leginkább Marrakeshben éreztük magunkat az 1001 éjszaka meséiben.
Az ízek, illatok, hangok, ételek, italok, látvány teljesen elvarázsolt minket.

Ezúton is szeretném megköszönni Móninak és a Happy Morocco Tours csapatának a segítséget, azt hogy ilyen rövid időn belül ennyi mindent leszerveztek és megvalósítottak.
Hálásak vagyunk!

Aron Makkai, London
Trip Date:
29 Sept 2016
In december 2015 me and my wife participated in a two-week tour organised by Happy Marocco Tours. We visited many towns but the majority of our trip centered around Atlas mountains and we spent New Year's Eve in the Sahara desert. Both mountains and the desert were STUNNING. With local tour guides that spoke perfect English as well as with European staff that organised the whole tour, we always felt safe and looked after but at the same time we got the feeling that we were participating in the local culture in a genuine way. All the staff are very kind and professional. We were very happy with the organisation provided by Happy Marocco Tours. Thank you guys!

Sophie Germano
Trip Date:
23 Sept 2016
Great tour, helpful staff, excellent service. Thanks a lot.

Kiss Luca
Trip Date:
23 Sept 2016
Két hetet töltöttem családommal Marokkóban a Marokkói túrák szervezésében. A túra alatt többek között jártunk Marrakeshben, Rabatban, Fesben és a festői hangulatú óceánparti kisvárosban, Essaourában. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, a szállások, éttermek, programok szuperül le voltak szervezve, ugyanakkor a spontán, utazás alatt felmerülő kívánságaink is teljesültek. Tuti, hogy még visszatérünk Marokkóba és akkor is titeket választunk!

Name:
E-mail: